lördag 1 december 2012

Party, party

Trevlig lilla jul allihopa! Så här passligt till festsäsongen fick jag färdigt denna lilla partyväska. Materialet är tölköppnare och bomullstråd. Virktekniken lärde jag mig på en av arbis kurser som jag var på 11.11.2012. En jätte rolig teknik, men en liten varning om att det behövs massor av tölköppnare. T.ex. i denna lilla väskan finns 130 tölköppnare på ena sidan. När väskan var klar sydde jag ett foder av svart bomullstyg och så fäste jag en dragkedja och ett litet handtag. Jag är jätte nöjd med ytan och slutresultatet! :)
 

Hyvää pikkujoulua rakkaille lukijoilleni! Tämä pikkuinen juhlalaukku valmistui sopivasti pikkujoulusesonkiin. Laukku on tehty tölkinavausrenkaista ja puuvillalangasta. Tämän virkkaustekniikan opin työväenopiston kurssilla 11.11.2012. Todella hauska tekniikka, joka "syö" yllättävän paljon tölkinavausrenkaita. Esim. tässä pienessä laukussa on 130 rengasta etusivulla. Laukun sisällä on puuvillavuori ja vetoketju. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja laukku pääsee varmasti käyttöön.


Projektinfo:
Mönster: Inget särskilt mönster, men tekniken från arbis kurs som drogs av Riitta Larne
Garn: Novita Tennessee, åtgång 60 gram
Virknål: 3,5 mm
Annat: tölköppnare, bomullstyg, dragkedja

2 kommentarer:

  1. tuollaiset on hauskoja, mutta meillä ei kulu tölkkejä enkä ole jaksanut ruveta muiltakaan pummaamaan :)

    SvaraRadera
  2. Minä luulin kurssille mennessä, että olen saanut kerättyä ison satsin tölkinavausrenkaita, mutta niitähän kului aivan älyttömästi ja suurella vaivalla kerätyt klipsit loppuivat alta aikayksikön.

    Kuulemma noita tölkinavausrenkaita voi myös tilata netistä, jos on kiinnostunut tekniikasta ja tölkinavausrenkaita ei muuten kerry. Omat tölkinavausrenkaani olen saanut kerättyä bileitä järkkäämällä :)

    SvaraRadera