torsdag 11 juli 2013

Tack - Kiitos!

Söta Uutar gav mig ett erkännande och jag är väldigt tagen och tacksam för det. Suloinen Uutar antoi minulle tällaisen tunnustuksen ja olen siitä hyvin otettu ja kiitollinen! Käykäähän kurkkaamassa hänen kaunista blogiaan.
 

Tunnustukseen liittyy tällaiset ohjeet:
Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua.
Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan.
Laitetaan hyvä kiertämään.


Jag vill ju förstås dela med mig av denna glädje och jag har valt följande bloggar som får erkännandet. Haluan tottakai jakaa tätä iloa myös muille ja olen päättänyt antaa tunnustuksen seuraaville blogeille:

Neuleaddiktio - aina kauniita ja inspiroivia kuvia kauniista neuleista
Villaviidakko - upeita neuleita ja neuleohjeita
Onnen ihania silmukoita - kivoja ompeluksia ja neuleita
Berenice's hair - ihania neuleita

Tällä kertaa tunnustukset menivät lähinnä neuleblogeille, ehkä ensi kerralla sitten joillekin muille. Kiitos kaikille ispiroiville blogeille! Ilman teidän blogeja maailma olisi paljon tylsempi paikka.

1 kommentar:

  1. Kiitos tunnustuksesta! :) Se teki minut iloiseksi! :)

    SvaraRadera